CarGo Batleri donirali 1000 obroka za 500 medicinara iz Instituta Banjica

Prva donacija obroka za doručak zahvaljujući kompaniji JoToGo, do sada ukupno donirano 2.000 obroka

Ukupno 500 medicinskih radnika Instituta Banjica danas je dobilo 1.000 zdravih obroka za doručak. Zdrave obroke jogurta sa raznovrsnim žitaricama i svežim voćem, proizvedene u Srbiji, donirala je kompanija JoToGo.

Predsednik Udruženja građana CarGo Aleksandar Vučić je istakao da su ovom akcijom ušli u četvrtu nedelju doniranja obroka i da su do sada uspeli da doniraju 2.000 obroka medicinarima.

Naš cilj je da našim hrabrim herojima, medicinskim radnicima, obezbedimo barem jedan obrok dnevno. Ovo je prvi put da smo donirali doručak i da se našoj akciji pridružila kompanija sa donacijom svojih proizvoda. Oni su zaslužili da im svako od nas pomogne koliko može, ovo je naš način da se odužimo našim herojima, ali i poziv za sve da pomognu koliko mogu. Najmanje što svi možemo da učinimo je da se čuvamo i dodatno ne opteretimo naš zdravstveni sistem“, kazao je Vučić.

On je istakao da će CarGo biti uz medicinske radnike i u vreme praznika i da već danima rade na organizaciji velike akcije kako bi obezbedili obroke za sve medicinare pri COVID centrima.

Ovom akcijom, medicinski radnici iz Instituta Banjica dobili su po dva obroka, čime je ukupno donirano 1.000 pakovanja jogurta sa ukusima.