Aplikacija CarGo našla se na Forbsovoj listi „deset svetskih kompanija koje menjaju industriju iz korena“ uz ocenu da se „CarGo nalazi tačno na vrhu među sličnim kompanijama“.

Na Forbsovoj listi predstavljeno je deset kompanija koje su uz pomoć tehnologije transformisale tradicionalne industrije, kao što su transport, građevina, zapošljavanje, investiranje i još mnogo drugih. Forbs je preporučio da „treba pratiti“ šta radi ovih deset kompanija jer razvijaju tehnologije budućnosti.

Direktor kompanije CarGo Technologies Vuk Guberinić je naveo da je ovo svetsko priznanje velika stvar za aplikaciju, domaće inženjere koji su je napravili, ali i za celu zemlju.

„Kada smo pre četiri godine počeli sa razvojem, iskreno nismo ni sanjali o ovakvom uspehu i ovom velikom priznanju. Ponosan sam i želim da se zahvalim svim našim inženjerima, članovima tima, svima koji su naš podržavali i kritikom usmeravali. Ali na prvom mestu – želim da se zahvalim ljudima. Oni su srce našeg softvera, oni su naša pokretačka snaga i motiv da nastavimo dalje. Ovo jeste emotivan momenat za sve nas u timu, ali činjenica da smo se našli rame uz rame sa najinovativnijim kompanijama u celom svetu velika je stvar za Srbiju“, izjavio je Guberinić.