CarGo Batler nastavlja akciju besplatnih obroka za medicinare

Restoran Richard Gyros prvi se priključio akciji i donirao još 100 obroka

Akciji doniranja besplatnih obroka za medicinske radnike, Udruženju građana CarGo i CarGo Batleru prvi se pridružio restoran Richard Gyros, koji je danas donirao još 100 obroka za medicinare u COVID centrima pri domovima zdravlja Palilula, Karaburma i Borča, kao i COVID ambulanti u Čarlija Čaplina.

 

„Nastavljamo akciju podrške medicinskim radnicima kako bismo im se makar malo odužili na svakodnevnoj borbi za sve nas. Našem pozivu za pomoć prvi se odazvao restoran Richard Gyros i pokazao da u vremenu kada je i ugostiteljima teško, može da se pomogne. Oni su dokaz da humanost ne prestaje ni u teškim trenucima”, rekao je predsednik Udruženja građana CarGo Aleksandar Vučić.

Vučić je posebno zahvalio CarGo batlerima, koji su tu da lekarima, medicinskim sestrama, tehničarima i ostalom medicinskom osoblju dostave toplu i svežu hranu.

Suvlasnik restorana Richard Gyros & Sweets Vuko Dragašević naglasio je da je ova donacija najmanje što mogu da urade za naše hrabre medicinare.

„Pozivam i ostale ugostitelje da pripreme nešto iz svoje kuhinje i tako obraduju naše heroje i pomognu da zajedno prebrodimo krizu. Oni ne odustaju od borbe za sve nas i mi moramo da pokažemo da ne odustajemo od njih”, rekao je on.

Vučić je dodao da CarGo pomaže ugostiteljima akcijama i popustima i da ih poziva da šire dalje pomoć i da se pridruže akciji,  jer je veliki broj COVID ambulanti u Beogradu i da moraju da stignu do što većeg broja.