Zaštite svoje korisnike i unapredite svoje poslovanje – iskustvo iz prve ruke

CAR:GO aplikacija prva je u Evropi u saradnji sa kompanijom Ipification, obezbedila najbezbednije registrovanje, prijavljivanje i verifikaciju transakcija svojim korisnicima iz MTS mreže i to jednim klikom, bez unošenja SMS kodova i šifri.

Kako bismo iz prve ruke predstavili svoje iskustvo, CEO kompanije CAR:GO Technologies i kompanije Ipification, Vuk Guberinić i Stefan Kostić, održali su Webinar na tu temu.

Guberinić je istakao da je ovaj servis implementiran u CarGo aplikaciji pre mesec dana i da je od tada u potpunosti unapredio iskustvo MTS korisnika.

Prema njegovim rečima, pre implementacije Ipification rešenja, 12 odsto korisnika nije uspelo da se registruje na CarGo aplikaciju što je direktan trošak izgubljen sa marketinške strane, a sa druge strane narušeno je korisničko iskustvo.

 

„Nama se dešavalo da korisnici instaliraju CarGo aplikaciju na svom telefonu i da zbog tehničkih razloga, jer nisu dobili SMS kod, ti korisnici nisu imali mogućnost da se registruju. Zbog toga smo na Google play i App story dobijali loše ocene“, istakao je Guberinić.

On je dodao da je veoma važno da korisnika ne dočeka početno negativno iskustvo na nekoj aplikaciji, a da Ipification daje odlično iskustvo korisniku na samom startu jer sve rešava u pozadini.

„Nama je cilj da korisnik ne razmišlja puno, već da jednim klikom sve bude rešeno. Sada je drugačija priča sa svim MTS korisnicima, a verujem da će i drugi provajderi da iskoriste ovo rešenje i tako unaprede svoje poslovanje jer mi verujemo da je to budućnost“, kazao je Guberinić.

Kostić je predstavio na koji način njihova rešenja, za verifikaciju broja telefona korisnika i login jednim klikom, mogu da se koriste i kako mogu unaprediti poslovanje i bezbednost podataka  korisnika.

Ceo snimak webinara možete pogledati OVDE potrebno je samo da se registrujete.