CarGo Batler obezbedio besplatne obroke i za noćne smene u COVID centrima

CarGo Batler nastavio je akciju doniranja besplatnih obroka medicinskim radnicima pri COVID centrima u Beogradu, a danas je donacijom besplatnih obroka pokrivena i noćna smena u ovim ustanovama.

U zajedničkoj akciji restorana Butkica i La Barrique, danas su sveže i tople obroke za ručak i večeru dobili medicinski radnici iz COVID ambulanti u Surčinu i Zemunu.

„Ulazimo polako u četvrtu nedelju akcije doniranja obroka i moram da naglasim da su ugostitelji položili test humanosti i pokazali da su tu da vrate zajednici i medicinarima koji su tu za sve nas. Ova akcija pokazuje i kako dva restorana mogu da ujedine svoje kapacitete u zajedničkoj misiji i na taj način se zahvale našim herojima u belim mantilima“, rekao je predsednik Udruženja CarGo Aleksandar Vučić.

Vučić je najavio veliku akciju u poslednjoj nedelji 2020. godine u kojoj će CarGo Batler zajedno sa ugostiteljima pokriti sve COVID centre u Beogradu.

Vlasnik restorana Butkica Petar Stanišić rekao je kako je u vreme pandemije važno da zajedno delujemo i pozvao je ostale restorane da se priključe ovoj velikoj akciji i tako obezbede barem po jedan obrok medicinskim radnicima.