Aleksandar Vučić, predsednik Udruženja građana „CarGo”, izabran je za mladog menadžera godine, po izboru Srpske asocijacije menadžera.

Nakon dodele nagrada, Vučić je istakao da je veoma počastvovan što je prepoznat veliki trud i rad na podsticanju konkurentnosti i inovacija u Srbiji, ali i humanitarnih aktivnosti koje građanima olakšavaju život i mobilnost kroz korišćenje najsavremenijih tehnologija.

Pre godinu dana nisam ni znao da ćemo uspeti da u toj meri poboljšamo život svim gradjanima. Želeli smo da Srbija ide u korak sa razvijenim zemljama. Ova nagrada je dokaz da smo na dobrom putu. Verujem da smo sopstvenim primerom dali podsticaj drugima da isto postupaju kako bi Srbija postala lepše i bolje mesto za život. Ova nagrada je podsticaj da nastavimo u tom smeru“, naveo je Vučić.

Mladi menadžer 2019. godine istakao je da ovu nagradu posvećuje ljudima za koje Udruženje sprovodi svoje humanitarne aktivnosti i zahvalio se kompaniji CarGo Technologies bez čije podrške Udruženje ne bi moglo da spovodi mnoge humanitarne aktivnosti i tako pomogne deci koja se leče od raka, osobama sa spinalnom mišinom atrofijom, multiplasklerozom i da obezbedi kombije za osobe sa invaliditetom.

Kao što sam rekao na bini, tako i mislim, ovo je nagrada za celu CarGo porodicu, samo sam ja taj srećnik na čije ime ova nagrada glasi”, zaključio je Vučić.