Car:Go nastavlja investicioni ciklus: Kupljeno 50 Renoa, upošljeno još 100 ljudi

Nakon Toyota i Folksvagena, Car:Go uveo i Reno u svoju flotu

Nakon širenja flote vozila sa 50 novih Folcvagena i nedavnog otvaranja CarGo servisa u Francuskoj, CarGo je danas nastavio sa realizacijom investicionog ciklusa nabavkom 50 francuskih automobila – Renoa, čime je posao dobilo više od 100 ljudi.

Aleksandar Vučić, predsednik Udruženja građana „CarGo“ predstavio je nove automobile koji su od danas dostupni za sve članove tog Udruženja i naveo da je flota proširena sa 20 Reno talismana i 30 Reno megana.

Nakon posete francuskog predsednika Makrona, a posebno sada nakon otpočinjanja CarGo servisa u Francuskoj,  sledeći logičan korak u saradnji je nabavka automobila francuskih proizvođača. U tome smo danas uspeli“, istakao je Vučić.

Prema njegovim rečima, državna saradnja je predstavila zamajac, međutim osnov leži u privatnoj inicijativi sa obe strane – koja dovodi do zapošljavanja i privrednog rasta.

CarGo je ambasador Srbije, njeno novo lice – inovativnosti, saradnje i pouzdanosti. Nabavkom ovih automobila učvršćujemo naše partnerstvo sa Francuskom. Tamo gde su počele velike investicije poput Mišlena, mi otvaramo nova poglavlja privredne saradnje“, istakao je Vučić.

On je zahvalio i Francuskoj privrednoj komori na podršci koju je pružila kada se CarGo našao na Forbsovoj listi, ali i na podršci koju pružaju od samih početaka razvoja CarGo-a.

 

Odoo • A picture with a caption