Car:Go otvoren u Francuskoj: Prvi gradovi Nica, Kan i Sen Trope

Srpski softver izvozni proizvod za evropsko tržište

Direktor kompanije CarGo Technologies Vuk Guberinić potpisao je Ugovor o saradnji sa francuskom kompanijom „Black limo service“, čime će srpski CarGo postati dostupan u Francuskoj, a prvi gradovi u kojima će usluga biti dostupna su Nica, Kan i Sen Trope.

„Potpisivanje ovog ugovora veliki je korak napred za srpsku privredu i izvoz domaćeg proizvoda. Ponosni smo što je srpski softver izvozni proizvod za evropsko tržište. Francuski partneri su nas kontaktirali jer imamo softver najvišeg kvaliteta, stalno inoviramo i veoma vredno radimo da bismo ponudili najbolju uslugu i uslove“, istakao je Guberinić prilikom potpisivanja ugovora u kancelarija kompanije CarGo u Beogradu.

Direktor CarGo-a je rekao da će sada CarGo ovim biti dostupan u još nekoliko gradova na teritoriji Evropske unije.

Pokazali smo da možemo da se takmičimo sa većim kompanijama u našoj industriji.“, kazao je Guberinić.

Prema rečima Kristijana Vinsenta, direktora kompanije „Black limo service“, francuskim preduzetnicima je važno da imaju jakog i dovoljno predusretljivog partnera koji može da podigne na viši nivo posao visoke i luksuzne klase u Francuskoj, zbog čega su se odlučili za saradnju sa kompanijom CarGo Technologies.

„Ova saradnja će samo unaprediti i ojačati već dobre odnose između Srbije i Francuske. Nadamo se da će se kao rezultat ovog partnerstva uspostaviti dugotrajan savez između naše dve kompanije u budućnosti. Ubrzo planiramo širenje i na druge gradove u Francuskoj“, istakao je Vinsent.

CarGo od ranije posluje u Švajcarskoj i Austriji, gde je omogućeno korišćenje svim građaniima, dok u Srbiji CarGo mogu da koriste samo članovi Udruženja „CarGo“ kao inovativnu pomoć na putu.