Car:Go uposlio još sto ljudi: Vrednost investicije vеća od pola miliona evra

50 novih Volkswagen-a na beogradskim ulicama, najavljuju uskoro i druge modele

Nakon širenja voznog parka sa hibridnim Toyota vozilima, kompanija CarGo predstavila je danas 50 novih Volkswagen-a koji su od sada deo CarGo-a. Vrednost ovog dela investicionog ciklusa veća je od pola miliona evra. 

Predsednik Udruženja građana „CarGo“ Aleksandar Vučić na početku je zahvalio kompaniji CarGo Technologies jer je proširila svoju flotu novim automobilima i time svim članovima Udruženja obezbedila bolju, kvalitetniju i komforniju uslugu.

Vučić je istakao da svaki novi automobil znači najmanje dva nova radna mesta, zbog čega je samo ovom nabavkom CarGo uposlio više od 100 ljudi.

Trenutno, od 600 hiljada članova koji koriste CarGo aplikaciju, više od  4 hiljade članova su uposleni u sistemu i pružaju usluge drugim članovima. Nabavkom automobila i daljim širenjem flote ovaj broj će biti još veći“, kazao je on.

Vučić je dodao da će se na ulicama naći Golf 7, „Apovi“, Seat Arone i da je u planu dalje širenje flote sa novim automobilima jer su različiti proizvođači automobila izrazili nameru da sarađuju sa CarGo zato što prepoznaju rast, ne samo u Srbiji, već i na tržištu Evropske unije.

U junu smo imali najavu i sada, početkom septembra, sa ponosom možemo da kažemo da je na zahtev gradjana CarGo doveo Volkswagen na beogradske ulice. Još jednom pokazujemo da od naše države ne tražimo ništa, nikakve subvencije. Mi radimo na razvoju Srbije i verujem da je naš doprinos iz  dana u dan sve značajniji“, rekao je on.

Vučić je pored dalje nabavke novih automobila, najavio još jednu klasu vozila, ali i novu aplikaciju koja će uskoro postati dostupna za sve članove Udruženja građana “CarGo”.