Car:Go tim u „Maršu solidarnosti“: Šetamo za decu obolelu od raka

Završena osmodnevna šetnja Nurdor-a za izgradnju roditeljske kuće u Beogradu

Zaposleni u kompaniji CarGo Technologies pridružili su se danas finalnom „Maršu solidarnosti” u Beogradu, kojim je završena šetnja Tamare i Bogdana iz Udruženja NURDOR, započeta pre osam dana u Nišu.  

 

Finalni „Marš solidarnosti” počeo je u 15 časova ispred Sportskog centra Banjica do Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj, gde je u parku Milutina Milankovića održan performans za decu koja se leče od raka sa ciljem da se svi građani solidarišu sa tom decom i njihovim porodicama.

 

Zaposleni u kompaniji CarGo Technologies, koja je donirala milion dinara za ovu akciji, poručili su da su „presrećni što su deo ovako humane priče“ i da im je zbog toga još veće zadovoljstvo da rade u ovoj kompaniji.

 

„Ni kiša nas nije sprečila! Ovo je akcija puna pozitivne energije, pomera granice i pokazuje kako možemo da menjamo Srbiju na bolje. Nakon požrtvovanja Tamare i Bogdana, šta je naš jedan korak – za celu roditeljsku kuću“, kažu zaposleni u CarGo.

 

U timu CarGo-a, koji je šetao, najviše je bilo IT i softverskih inženjera, koji su rekli da su ponosni da rade za ovu kompaniju ne samo zbog softvera koje zajednički prave već bolje budućnosti za najmlađe, kojima je kompanija posvećena u humanitarnom radu.

 

Jedan od njih rekao je da je ovo samo početak podizanja svesti građana da pomažu i budu humani.

 

„Neka se i ostali priključe. Šetnja je zvanično gotova, ali zapravo – šetnja za dobročinstvo nikada ne treba da prestane. Pružite korak!“, poručuju CarGo inženjeri.

 

Vuk Guberinić, direktor ove IT kompanije, ranije je već prošao deo rute zajedno sa Tamarom i Bogdanom.