CarGo Batler nastavlja sa dostavom besplatnih obroka medicinarima, ovoga puta meksički specijaliteti iz Pablo’s kitchen

Poziv restoranima da se pridruže akciji pomoći medicinarima

CarGo Batler i danas je obradovao medicinske radnike pri COVID centrima u Beogradu svežim i toplim obrocima, a ovoga puta medicinari su mogli da odmore na kratko i uživaju u ukusima Meksika iz restorana Pablos kitchen.

Pablo Kardenas iz rodnog Meksika stigao je u srpsku prestonicu kako bi sa sobom doneo svoje široko kulinarsko znanje, a danas je lično sa svojim kulinarskim majstorima pripremio 100 burritosa – specijalitet meksičko-teksašanske huhinje, kako bi na neki način izrazio svoju zahvalnost hrabrim medicinskim radnicima Srbije.

Burrito je pažljivo sklopljena kombinacija avokada, gaude, paste od pasulja i raznovrsnog povrća upakovana u ručno rađenu pšeničnu tortilju. A za medicinske radnike smo dodali glavni sastojak, a to su ljubav i zahvalnost”, rekao je Kardenas nakon pripreme obroka medicinarima.

On je dodao da je veoma srećan što može da pripremi obroke medicinarima i istakao da uz CarGo Batler meksički specijaliteti mogu da stignu do svake adrese sveži i topli u pauzi za obrok.

Predsednik Udruženja CarGo Aleksandar Vučić je zajedno sa CarGo Batlerima dostavio besplatne obroke i tom prilikom je pozvao ostale restorane da pokažu humanost i prepreme obroke za naše heroje koji se svakog dana bore za sve nas.

Lepo je videte da čovek koji nije naš građanin pomaže našim medicinarima. To znači da humanost i dobro delo ne prepoznaje granice, nacionalnost i veru, već samo ima jedan cilj, a to je da zajedno prebrodimo ovaj težak period”, rekao je Vučić.

CarGo Batler je dostavio 400 besplatnih obroka medicinarima, a u planu je da ove nedelje bude dostavljeno još obroka kako bi pružili podršku prestoničkim COVID ambulantama.