Tri nova brenda ekskluzivno na CAR:GO Batleru uz 50% popusta: SARMA bar, TAMAM kebab i SKARA

Aćimović: Uposleno 50 novih kuvara zahvaljujući novim restoranima

CarGo Batler bogatiji je za tri nova brenda Sarma bar, Tamam Kebab i Skara, koji potpuno menjaju doživljaj poznatih ukusa i koji će ekskluzivno biti dostupni na CarGo aplikaciji.

Generalni direktor CarGo Batlera Nikola Aćimović rekao je da je zbog otvaranja novih brendova i njihovog povezivanja na CarGo Batler čak 50 kuvara i drugog osoblja dobilo posao u trenutku kada je usled korone značajno opao promet ugostitelja.

Korisnici CarGo Batlera sada mogu sa 50% popusta da probaju najbolju bakinu sarmu iz Sarma bara, pravi srpski roštilj iz restorana Skara ili orijentalne specijalitete iz Tamam Kebaba.

Da u Sarma baru znaju šta je pravo „sarmoljublje” pokazuje i to što je svaka sarma pripremljena od najboljeg komada mesa, brižljivo zamotana i kuvana na pravom Smederevcu kako bi zdrava, domaća hrana stigla do svakog Batler korisnika u najkraćem mogućem roku.

Kako navode iz Batlera, za ljubitelje turskih specijaliteta tu je Tamam Kebab koji te sa tradicionalnim ukusima vodi u Istanbul. Pored toga, pruža i inovativne kebabe sa otopljenim sirom i pilećim batakom, kao i nove specijalno osmišljene ukuse humusa i rolovanog kebaba.

Oni koji vole roštilj prepoznaće po mirisu i ukusu pravi srpski roštilj iz restorana Skara, gde ima dovoljno mesa za celo društvo kroz box pakete, ali preporučuju ostavljanje mesta u stomaku i za slatkiše koje su pripremili.

Iz Batlera dodaju da svakodnevno raste broj restorana i da trenutno 400 restorana nudi svoje specijalitete članovima Udruženja CarGo, kao i da je cilj da u narednih mesec dana bude uposleno još ljudi kroz otvaranje novih brendova.