Najčešće Postavljana Pitanja

 

CarGo ne bi napredovao bez vaših saveta i sugestija. Naši korisnici nam pomažu da svakoga dana budemo bolji, da unapređujemo uslugu i tako pružimo potpuni užitak u usluzi.  Pisali ste nam u vezi sa smetnjama prilikom korišćenja aplikacije, a bilo je i pitanja i poruka različite sadržine. Komunikacija sa korisnicima nam je izuzetno važna. Na kraju dana znamo da radimo pravu stvar ukoliko naši napori učine to da korisnik stigne tamo gde je krenuo. Vaš osmeh, komentar i poruke podrške su naša najveća preporuka.

U proteklom periodu, ovo su bila najčešća pitanja koja ste nam slali, pa smo napisali i kratke odgovore. Ukoliko smatrate da još neka pitanja treba da se nađu na ovoj listi, ne zaboravite da nam pišete.


  


Šta je CarGo?

CarGo je aplikacija preko koje se naručuje usluga od tačke A do tačke B. Plaćanje se vrši preko kreditne ili debitne kartice,

Kako se koristi CarGo?
 

Nakon što instalirate aplikaciju, registrujete nalog i odredite način plaćanja, možete da poručite uslugu. Kada stignete na odredište, sistem automatski obračunava cenu i skida sredstva sa računa. Račun Vam stiže na e-mail, kojim ste se registrovali na aplikaciji.

Kako se formira cena?
 


Cena se formira prema unapred utvrđenom cenovniku

Mini klasa:
App Fee: 61 rsd, Service Value: 59 rsd, minut: 6 rsd. Minimalan iznos usluge iznosi 289 rsd.

Eko klasa :

App Fee: 69 rsd, Service Value: 69 rsd, minut: 8rsd. Minimalni iznos usluge iznosi 338 rsd.

Pre naručivanja usluge, CarGo aplikacija Vam pruža mogućnost da vidite koliko će vas okvirno vožnja koštati i koliko će trajati. Potrebno je samo da pritisnete opciju „Procena naknade za App“ ili “App Fee Estimation”, nakon čega će Vam se prikazati okvirno preporučena cena za zadatu relaciju usluge. 

 

 

 


 Kada imate nenaplaćenu uslugu, nalog se automatski blokira. Možete ga odblokirati i sami, sledeći korake kao da ćete naručiti uslugu. U jednom trenutku, pojaviće Vam se opcija „Plati“ ili „Pay“. Kliknite tu i na taj način ćete platiti dug, odblokirati nalog i biti u stanju da ponovo koristite naše usluge.Ukoliko budete imali nekih problema, pišite nam na e-mail: [email protected] 


Koje su opcije plaćanja?

Kreditnom ili debitnom karticom, Visa, Dinacard i Mastercard


Da li postoji mogućnost rezervisanja usluge unapred za određeni datum i vreme?

Unapred zakazivanje usluge je moguće do i od beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“. Potrebno je da pošaljete upit na e-mail: [email protected] Obavestite nas kada biste želeli da rezervišete uslugu (datum, tačno vreme i koliko osoba).

 

Kako mogu da iskoristim promo kod?
 

Promo kod Vam donosi određeni popust na usluge. U toku promo perioda, potrebno je da unesete promo kod pre naručivanja usluge, u naznačenom delu aplikacije.
 


Ne mogu da dodam načine plaćanja. Zašto?

Da biste dodali načine plaćanja potrebno je da Vaš lokacijski pin bude postavljen na grad u kojem je CarGo usluga dostupna. Pre dodavanja načina plaćanja proverite da li Vam je lokacija unutar aplikacije postavljena na Beograd, Beč ili Cirih.

 Kada imate nenaplaćenu vožnju, nalog se automatski blokira. Možete ga odblokirati i sami, sledeći korake kao da ćete naručiti vožnju. U jednom trenutku, pojaviće Vam se opcija „Plati“ ili „Pay“. Kliknite tu i na taj način ćete platiti dug, odblokirati nalog i biti u stanju da ponovo koristite naše usluge.Ukoliko budete imali nekih problema, pišite nam na e-mail: [email protected]