Od naredne nedelje besplatna CarGo usluga do punkta za vakcinaciju 

CarGo Batler danas donirao 100 obroka za medicinare iz Arene 

Prilikom donacije obroka za medicinske radnike u privremenoj Covid bolnici u beogradskoj Areni, predsednik Udruženja građana CarGo Aleksandar Vučić najavio je besplatnu CarGo uslugu do punkta za vakcinu od naredne nedelje.

Spas od korone je isključivo masovna vakcinacija. Kako bismo dali naš doprinos i pospešili vakcinaciju, da što pre dostignemo kolektivni imunitet, CarGo će od naredne nedelje pružati besplatnu uslugu do punktova za vakcinaciju“, rekao je Vučić prilikom doniranja 100 besplatnih obroka za medicinsko osoblje u beogradskoj Areni.

Svi građani koji žele da se vakcinišu će pozivanjem CarGo-a na tački A imati besplatnu mogućnost dolaska do tačke B, najverovatnije Sajma.

On je dodao da bi akcija krenula još danas, ali da se sa nadležnim organima dogovara do kojih punktova će CarGo pružati besplatnu uslugu, što će najverovatnije biti Sajam, kao najveće čvorište masovne imunizacije u Srbiji.

Generalni direktor CarGo Batlera Nikola Aćimović je rekao da se danas donira 100 obroka za naše heroje koji se duže od godinu dana bore za sve nas.

On je zahvalio restoranu Brt Burger i piceriji Pizza 25, koji su danas pripremili obroke, kao i CarGo Batlerima koji su tu da uz poštovanje svih epidemioloških mera donesu toplu i svežu hranu.

Aćimović je dodao da samo kao tim možemo da prebrodimo ovu pošast i pozvao sve da se vakcinišu kako bi medicinskom osoblju olakšali borbu protiv korone.