Car:Go završio prvi investicioni ciklus u vrednosti od dva miliona evra

Investicioni ciklus završen nabavkom 50 Toyota i upošljavanjem još 100 ljudi; CarGo ukupno uposlio 4.250 ljudi

Aleksandar Vučić, predsednik Udruženja građana “CarGo” predstavio je 50 novih Toyota, čijom je nabavkom, kako je rekao, završen prvi investicioni ciklus ulaganja u CarGo flotu u vrednosti od dva miliona evra.

„Pre godinu dana počelo je ulaganje u CarGo flotu kako bi članovi Udruženja dobili maksimalan komfor, udobnost i bezbednost i danas ta flota broji gotovo 200 automobila”, rekao je Vučić.

Vučić je kazao da je na današnji dan ukupan broj uposlenih članova 4.250 koji pružaju usluge inovativne pomoći na putu drugim članovima.

„Najveća vrednost za Beograd i za Srbiju jeste što svaki kupljeni automobil znači minimum dva nova radna mesta, čime je za samo poslednjih mesec dana upošljeno više od 300 ljudi. Zato vrlo brzo najavljujemo nova zapošljavanja i investicije, koje će biti od velike važnosti za celu Srbiju“, rekao je Vučić.

On je dodao da se prvi investicioni ciklus zatvara simbolično, kupovinom Toyota, i podsetio da je ulaganje počelo pre skoro godinu dana kupovinom 20 hibridnih Toyota, koje su bile mali korak na velikom putu kome svedočimo danas.

„U prethodnih godinu dana prošli smo mnogo izazova zajedno – od zabrana, pretnji, nasilja, maltretiranja, progona – ali zahvaljujući građanima i članovima našeg udruženja, danas sa ponosom predstavljamo naše nove, zajedničke uspehe i dostignuća. Naša filozofija je ‘Partnerstvom do posla i do razvoja Srbije’. Verujemo da ćemo ovakvim prisutupom podići nivo usluge ostalih kompanija i Udruženja u Srbiji, kako bismo građanima pružili što kvalitetniju uslugu”, rekao je Aleksandar Vučić.

Predsednik Udruženja „CarGo” dodao je i da broj članova Udruženja raste iz dana u dan, kako onih koji koriste inovativnu pomoć na putu, tako i onih koji žele da pruže ovu uslugu drugim članovima, zbog čega danas Udruženje broji više od 650.000 članova.