najčešće postavljana pitanja

CarGo ne bi napredovao bez Vaših saveta i sugestija. Naši korisnici nam pomažu da svakoga dana budemo bolji, da unapređujemo uslugu i tako pružimo užitak u usluzi. Pisali ste nam u vezi sa smetnjama prilikom korišćenja aplikacije, a bilo je i pitanja i poruka različite sadržine. Komunikacija sa korisnicima nam je izuzetno važna. Na kraju dana znamo da radimo pravu stvar ukoliko naši napori učine to da korisnik stigne tamo gde je krenuo. Vaš osmeh, komentar i poruke podrške su naša najveća preporuka.

U proteklom periodu, ovo su bila najčešće postavljana pitanja koja ste nam slali, pa smo napisali i kratke odgovore. Ukoliko smatrate da još neka pitanja treba da se nađu na ovoj listi, ne zaboravite da nam pišete na email [email protected]


CarGo je aplikacija za pružanje inovativne pomoći na putu. Plaćanje je isključivo online i to putem kreditnih kartica - VISA, Mastercard and Dinacard.

Nakon što instalirate aplikaciju, registrujte nalog i odredite način plaćanja, a nakon toga možete da poručite vožnju. Kada stignete na odredište, sistem automatski obračunava cenu i naplaćuje sredstva sa računa. Račun Vam stiže na e-mail kojim ste se registrovali u aplikaciji.

Cena se formira prema unapred utvrđenom cenovniku.

Mini Klasa:

61 RSD za App Fee, 59 RSD za jedan kilometar, 6 RSD za jedan minut. Minimalna cena usluge is 289 RSD.

Eco Klasa: 

69 RSD za App Fee, 69 RSD za jedan kilometar, 8 RSD za jedan minut. Minimalna cena usluge is 338 RSD.

Pre naručivanja vožnje, CarGo aplikacija Vam pruža mogućnost da vidite koliko će Vas okvirno koštati vožnja i koliko će trajati. Potrebno je samo da pritisnete opciju "Procena cene", nakon čega će Vam se prikazati okvirno preporučena cena za zadatu relaciju vožnje.

Kreditna kartica - Visa, Mastercard ili Dinacard

Unapred zakazivanje vožnje je moguće samo za prevoz do i od beogradskog aerodroma "Nikola Tesla". Potrebno je da pošaljete upit na e-mail [email protected] Obavestite nas kada biste želeli da rezervišete vožnju (datum, tačno vreme i koliko osoba).

Promo kod Vam donosi određeni popust na vožnju. U toku promo perioda, potrebno je da unesete promo kod pre naručivanja vožnje, u naznačenom delu aplikacije.


Za korišćenje aplikacije potrebno je da uključite GPS i da se locirate na mapi. Aplikacija CarGo trenutno je dostupna na teritoriji Beograda (Srbija) i Ciriha (Švajcarska), a uskoro se očekuje i u drugim evropskim gradovima.

Da biste dodali načine plaćanja potrebno je da Vaš lokacijski pin bude postavljen na grad u kojem je CarGo usluga dostupna. Pre dodavanja načina plaćanja proverite da li Vam je lokacija unutar aplikacije postavljena na Beograd, odnosno Cirih.