najčešće postavljana pitanja

CarGo ne bi napredovao bez Vaših saveta i sugestija. Naši korisnici nam pomažu da svakoga dana budemo bolji, da unapređujemo uslugu i tako pružimo užitak u usluzi. Pisali ste nam u vezi sa smetnjama prilikom korišćenja aplikacije, a bilo je i pitanja i poruka različite sadržine. Komunikacija sa korisnicima nam je izuzetno važna. Na kraju dana znamo da radimo pravu stvar ukoliko naši napori učine to da korisnik stigne tamo gde je krenuo. Vaš osmeh, komentar i poruke podrške su naša najveća preporuka.

U proteklom periodu, ovo su bila najčešće postavljana pitanja koja ste nam slali, pa smo napisali i kratke odgovore. Ukoliko smatrate da još neka pitanja treba da se nađu na ovoj listi, ne zaboravite da nam pišete na email [email protected]


Šta je CarGo?

CarGo je aplikacija preko koje se naručuje vožnja od tačke A do tačke B. Plaćanje se vrši preko kreditne ili debitne kartice i putem kompanijskog naloga.

Kako naručiti uslugu CarGo?

Nakon što instalirate aplikaciju, registrujte nalog i odredite način plaćanja, a nakon toga možete da poručite vožnju. Kada stignete na odredište, sistem automatski obračunava cenu i naplaćuje sredstva sa računa. Račun Vam stiže na e-mail kojim ste se registrovali u aplikaciji.

Cena se formira prema unapred utvrđenom cenovniku.

Mini Klasa:

61 RSD za App Fee, 59 RSD po kilometru, 6 RSD po minutu. Minimalni iznos vožnje je 289 RSD. Penal za otkazivanje vožnje iznosi 150 RSD.

Eco Klasa: 

69 RSD za App Fee, 69 RSD po kilometru, 8 RSD po minutu. Minimalni iznos vožnje je 338 RSD. Penal za otkazivanje vožnje iznosi 150 RSD.

Pre naručivanja vožnje, CarGo aplikacija Vam pruža mogućnost da vidite koliko će Vas okvirno koštati vožnja i koliko će trajati. Potrebno je samo da pritisnete opciju "Procena cene", nakon čega će Vam se prikazati okvirno preporučena cena za zadatu relaciju vožnje.

Kreditnom ili debitnom karticom (Visa i Master). CarGo kredit: Telenor Banka, MTS kredit, PayPal nalog ili iPay vaučer.

Uplata preko MTS-a leže odmah, a za uplate putem Telenor banke se čeka oko 3h. Savetujemo da svoj kredit na nalog uplatite ranije od planiranog vremena zahtevanja vožnje.

Unapred zakazivanje vožnje je moguće samo za prevoz do i od beogradskog aerodroma "Nikola Tesla". Potrebno je da pošaljete upit na e-mail [email protected] Obavestite nas kada biste želeli da rezervišete vožnju (datum, tačno vreme i koliko osoba).

Kako da iskoristim promo kod?

Promo kod Vam donosi određeni popust na vožnju. U toku promo perioda, potrebno je da unesete promo kod pre naručivanja vožnje, u naznačenom delu aplikacije.


Šta da radim ukoliko imam kredita, ali ne mogu da pozovem vozilo?

Potrebno je da u gornjem levom uglu aplikacije izaberete opciju plaćanja, kojom želite da platite vožnju (Kreditna kartica, CarGo kredit ili Kompanija). Ukoliko vožnju želite da platite CarGo kreditom, potrebno je da izaberete opciju CarGo kredit, a ukoliko želite da platite karticom izaberite opciju Kreditna kartica, dok za plaćanje preko kompanijskog naloga pritisnete opciju Kompanija. Ukoliko i dalje imate problem, molimo Vas da nam pišete na mail [email protected]

Za korišćenje aplikacije potrebno je da uključite GPS i da se locirate na mapi. Aplikacija CarGo trenutno je dostupna na teritoriji Beograda (Srbija) i Ciriha (Švajcarska), a uskoro se očekuje i u drugim evropskim gradovima.

Da biste dodali načine plaćanja potrebno je da Vaš lokacijski pin bude postavljen na grad u kojem je CarGo usluga dostupna. Pre dodavanja načina plaćanja proverite da li Vam je lokacija unutar aplikacije postavljena na Beograd, odnosno Cirih.