Vikend uz „Majstor i Margarita“ pice na CarGo Batleru uz 50% popusta

Ovaj vikend idealna je prilika da sebi i svojim najmilijima pružite idealan užitak uz najbolju pizzu u gradu. Restoran Majstor i Margarita od danas je dostupan na CarGo Batleru uz neverovatnih 50 posto popusta na ceo meni restorana, uz naravno 50% popusta na dostavu.

Svaki dobar majstor bira da se druži sa drugim dobrim majstorima i zato sa zadovoljstvom pozivamo sve korisnike CarGo Batlera da već danas u svom domu uživaju u ukusu prave italijanske pizze po neverovatnoj ceni“, rekao je Vuk Guberinić, direktor kompanije CarGo Technologies.

On je dodao da sada beograđani imaju priliku da za samo par klikova osete ukus Italije, ljubavi i vremena koje je uloženo da se stvori čarolija.

Najveća gastronomska sličnost Srbije i Italije je kult porodičnog okupljanja za stolom. Volimo da se zajedno sa decom i najmilijima okupimo na ručku ili večeri, a Majstor i Margarita će biti zaduženi da za trpezom zajedno uživate u pravom remek-delu“, rekao je Guberinić.

Trenutno se na CarGo Batleru nalazi više od 250 restorana različitih svetskih kuhinja, a svakodnevno se proširuje ponuda, kako bi u vreme pandemije svi mogli da uživaju u omiljenim specijalitetima, iz udobnosti svoga doma.