CarGo Batler od danas je moguće platiti kešom 

CarGo Batler je svim svojim korisnicima od danas omogućio da svaku porudžbinu plate i kešom, pored dosadašnjeg plaćanja karticom. Na taj način će veći broj građana moći da uživa u specijalitetima koje CarGo Batler nudi.

“Osluškivali smo potrebe naših korisnika i vredno radili kako bismo ih ispunili. Pored standardne naplate putem kartica, porudžbine preko CarGo Batler aplikacije od sada mogu da se platie i kešom, čime smo omogućili pristup CarGo Batler usluzi većem broju gradjana”, rekao je generalni direktor CarGo Batlera Nikola Aćimović.

Aćimović dodaje da se CarGo Batler istakao na tržištu dostave i po tome što korisnicima nudi neverovatne popuste do čak 50% za potpuno drugačije ukuse. Sada će u popustima i besplatnoj dostavi moći da uživaju i oni koji nisu navikli da plaćaju karticom.

Generalni direktor Batlera ističe da je preduslov otvaranja ove pogodnosti bilo proširenje tima dostavljača CarGo Batlera, koji je sada veći za 100 ljudi.

„CarGo od početka poslovanja radi na tome da građani steknu naviku online plaćanja, ali smo svesni činjenice da kada je reč o dostavi namirnica često lakše i praktičnije da postoji mogućnost gotovinskog plaćanja. Naši korisnici su naš prioritet i zato je CarGo inženjerski tim vredno radio kako bismo ispunili i ovu želju naših korisnika. Veća potražnja uticala je na širenje našeg tima zbog čega je u poslednjih par nedelja uposleno 100 CarGo Batlera“, kazao je Aćimović.

On je istakao i da će širenjem CarGo Batler mreže dostavljača korisnici dobijati svoju porudžbinu u još kraćem vremenskom roku.