Nova opcija za poručivanje iz restorana

Probaj najukusniju hranu u gradu

Sa zadovoljstvom ti predstavljamo CarGo Butler, novi servis za naručivanje hrane iz ekskluzivnih restorana, koji je sada dostupan u okviru CarGo aplikacije.

Iako znate da je za nas izvrsnost imperativ, 
nemojte da nam verujete na reč, već probajte jela jedinstvenog kvaliteta i nezaboravnog ukusa. 

Od autentične meksičke i japanske hrane, vrhunskog američkog stejka i burgera, starih italijanskih receptura, pa sve do domaće kujne po bakinom receptu, nećete ostati ravnodušni. 

Besplatna dostava za Mastercard korisnike!

U saradnji sa kompanijom MasterCard,  omogućili smo popust od 50% na određene restorane koji su naznačeni na Batler meniju i potpuno besplatnu dostavu uz MasterCard karticu. 

Potrebno je samo da se odlučite za neke od specijaliteta sa Butler menija koje ćete platiti Mastercard platnom karticom koju ste registrovali i sigurno sačuvali u aplikaciji. Na taj način ostvarujete pravo na  50 % popusta na restorane i besplatnu dostavu. 

Ponuda u okviru CarGo Butler servisa uskoro će biti dopunjena i dostavom iz marketa, apoteka i drugih specijalizovanih prodavnica.

Napomena: Zone dostave se svakodnevno proširuju, Butler usluga je trenutno dostupna u širem centru grada i većem delu Novog Beograda.